Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes A220

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes A220 går ikke på kompromis

Denne bil i særklasse blev introduceret i september 2012. Dens ungdommelige og fremadrettede design afslører, at du har at gøre med en nyere bil i særklasse. Bilen er af høj kaliber er blevet forkælet med teknologi og komfort i verdensklasse. Den går ganske enkelt ikke på kompromis med noget. På trods af sine 170 HK kan du få Mercedes-Benz A220 til at køre helt op til 24 km/l, hvilket gør den til en brændstoføkonomisk bil.

Brugt Mercedes A220 til rimelig pris

Der er ingen tvivl om, at A220 Mercedes er en lækker bil, og vi er sikre på, det er en bil lige efter din smag. Hos Starmark kan du finde brugte biler til gode priser, og du er velkommen til at kigge nærmere på vores hjemmeside, hvor du også finder vores brede udvalg af brugte Mercedes A180 biler. Ellers kan du kigge forbi en af vores mange forhandlere og få en prøvetur i denne fede bil.