Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes B-Klasse

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes B Klasse

Med en bil fra Mercedes-Benz B Klassen går du aldrig helt galt i byen. Her er du sikker på at få det perfekte nye medlem til din familie. Du får nemlig en rummelig, komfortabel og dynamisk bil, som med sit store bagagerum passer til de omfattende indkøbsture, men som samtidig kan parkeres nemt og enkelt med sin praktiske størrelse. Selve interiøret af høj kvalitet vil formentlig imponere dig med sit friske og moderne look. En brugt Mercedes B Klasse vil helt sikkert leve op til dine forventninger

Køb brugt Mercedes B Klasse hos Starmark

Hvis du søger kvalitet i hverdagen og sikkerhed for familien, skal du vælge en bil af denne klasse. Med integrerede sikkerheds- og assistentsystemer er det en fornøjelse at tage ansvar. Man har for første gang i denne klasse som standard monteret en Collision Prevention-assistent. Ved hjælp af radarer overvåger den vejen foran bilen, hvilket minimerer risikoen for ulykker. Hvis man kører over 30 km/t, registrerer bilen afstanden mellem fronten af bilen og et forankørende objekt. Har dette gjort dig nysgerrig, er du velkommen til at kontakte os for mere information omkring Mercedes B Klasse. Du kan også kigge forbi vores butik og se vores andre modeller, f.eks. Mercedes A-klasse eller CL-klasse.

 

Find lige netop den B-Klasse variant du leder efter

Hvis du også leder efter en helt specifik B-Klasse variant, har vi udviklet et intuitivt og smart filter, du finder i toppen af siden. På den måde kan du hurtigt få et overblik af hvad vi har på lager af f.eks. B180, B200 eller B220 som er blandt vores allermest populære Mercedes B-Klasse varianter. Det er en funktion vores kunder elsker og vi er stolte af.