Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes C350

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brændstoføkonomisk, brugt Mercedes C350

Med en bil fra denne serie går man aldrig galt i byen. En brugt C350 Mercedes kan tilbyde masser af bil for pengene. Med en bil, der er 100 kilo lettere, større og med en brændstoføkonomi, der er 20% bedre, er du sikker på at få det perfekte nye medlem til din familie. Denne bil har et klassisk sporty design og en karakterstyrke, som gør den attraktiv hos enhver Mercedes-entusiast. 

Køb brugt Mercedes C350 hos Starmark

Søger du en brugt bil, som er både rummelig og smart som f.eks. en Mercedes C200, og som samtidig kan købes til en lav pris, skal du besøge os hos Starmark. Vi står klar med et kompetent og veluddannet personale, der kan hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, du måtte have. Vi mener ikke, det er til at stå for en brugt C350 Mercedes, så kom ind og lad os hjælpe dig med dit næste bilkøb.