Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes CLA220

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes CLA 220 viser vejen frem

Denne model er med til at vise vejen frem. En ny standard er sat med visionær aerodynamik og nyskabende teknologi i CLA 220 Mercedes. Vi taler her om en majestætisk og smuk bil, som med sit design i verdensklasse giver dig synet af en fascinerende og karismatiske front. Der er med rette kælet for detaljerne i hver en krog og lagt masser af kærlighed i formsproget. Denne brugte bil skal uden tvivl ses.  

Køb brugte Mercedes CLA 220 hos Starmark

Denne model er ikke kun nyskabende og majestætisk i sin æstetik. Interiøret har desuden en sportslig karakter, som taler for sig selv. Med en omhyggelig forarbejdning og et eksklusivt materialevalg, da lever CLA 220 Mercedes-Benz klart op til de forventninger, man måtte have til en Coupé. Tøv ikke, men kig forbi og se, hvad vi hos Starmark kan tilbyde dig af brugte luksusbiler. Se f.eks. en Mercedes CLA180 eller en Mercedes CLA200. Du vil ikke fortryde det.