Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes CLS250

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Ekspressiv, brugt Mercedes CLS250

Med den markante front, det stejle bagparti og de iøjnefaldende hjulkasser kan man ikke andet end lade sig imponere af denne model. Den brugte Mercedes-Benz CLS250 har ekspressive linjer, som giver den et dynamisk udtryk. Dette får man i godt samspil med den store kølergrill i front og de markante forlygter med projektionslys, som forbinder fronten med siderne. Alt i alt en brugt bil med masser af udtryk og samtidig en overdådig elegance. 

Køb brugt Mercedes CLS250 hos Starmark

I interiøret har man fokuseret på den gode stemning og følelsen af at være tilpas. Derfor er der kælet for enhver detalje. De nøje udvalgte materialer er af høj kvalitet og giver et super helhedsindtryk. Bredden i kabinen giver sig især til udtryk vha. instrumentpanelets ekstra store interiørliste og den sorte overdel. Kom forbi Starmark og lad dig forføre af denne brugte bil. Eller måske er en brugt Mercedes CLS350 eller en S Klasse Mercedes mere dig?