Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes CLS500

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes CLS 500 der vil blæse dig bagover

Når du ser denne bil første gang, er du sikker på at blive blæst helt bagover. Her får du en brugt bil, som helt sikkert vil imponere både familie, venner og venners venner. Den brugte Mercedes CLS500 er med sine dråbeformede forlygter, de formindskede skærme og den spidse motorhjelm den ultimative blanding af en 4-dørs Sedan og en klassisk Coupé. Det fås simpelthen ikke bedre!

Køb brugt Mercedes CLS 500 hos Starmark

Du får en masse bil for pengene med en brugt Mercedes-Benz CLS500. Her har man udnyttet lidenskaben ved bilen og blot tæmmet den med elegance. Man har brugt et udvalg af dygtige mekanikere til at samle hver eneste lille komponent af bilen, så de sidder, hvor de skal - intet er overladt til tilfældighederne. Kom ind til os og få en prøvetur, og lad dig friste af denne model eller f.eks. en Mercedes CLS63. Det vil du ikke fortryde.