Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes E500

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes E500 - fabelagtig siddekomfort

Hvem kan sige nej til en bil, der har sat en ny standard for aerodynamik, og som er en kombination af fabelagtig siddekomfort og masser af plads? Alt dette får du, hvis du køber en brugt E500 hos Starmark. Den har sin helt egen stil og sportslige elegance, og du kan både fragte børn, bagage, barnevogn og indkøbsposer uden at have problemer med for lidt plads. Denne bil suser hen ad vejen med sine 211 HK, og så kører den op til 27,8 km/l. Kan man sige nej?

Køb brugt Mercedes-Benz E500 hos Starmark

Med over 300 biler på lager til hver en tid kan du næsten være sikker på, at dit besøg hos os ikke bliver forgæves. Vi er i dag Danmarks førende forhandler af brugte Mercedes biler, så er du i tvivl? Kom til os! Vi og vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig, og en prøvetur kan sagtens fikses i f.eks. en brugt Mercedes E300. Vi ses!