Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes GLK200

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes GLK200 med iøjnefaldende hjulkasser

Søger du en brugt og måske lidt usædvanlig bil - selvfølgelig på den gode måde - skulle du tage og kigge lidt nærmere på vores store udvalg af brugte Mercedes-Benz GLK 200 biler. Her har du at gøre med en bil, hvis eksteriør er ret så unikt. Den har en markant front, iøjnefaldende hjulkasser, flotte linjer langs siderne, og så har den et stejlt bagparti, som giver bilen en fantastisk form. I det hele taget en meget ekspressiv designet og super lækker bil.

Køb brugt Mercedes GLK200 hos Starmark

Denne bil har i sig selv et utrolig dynamisk look, der udtrykker styrke og elegance. Det skyldes de markante forlygter med projektionslys, der forbinder bilens front- og sideparti, og det stejle bagparti med store baglygter, en velintegreret tagspoiler og en kraftig kofanger. Kom forbi Starmark og find ud af, om dette er den brugte bil for dig eller om en brugt Mercedes GLK220 er mere dig.