Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes GLK220

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes GLK 220, hvor du aldrig skal nøjes

Når man søger en brugt bil, behøver man ikke ”nøjes med”. Hos Starmark kan du være sikker på at finde en brugt bil til en god pris, som passer til netop dit behov. Med en brugt Mercedes GLK220 er du garanteret en bil, der gør det til en fornøjelse at komme fra A til B. Den gør det behageligt at køre i alt slags terræn, da den er udstyret med et kort karrosserioverhæng i både front og bag, en stor frihøjde og så har den permanent firehjulstræk. Alt i alt en super smart og praktisk bil. 

Køb brugt Mercedes GLK 220 hos Starmark

Med denne model er du sikker på at få en bil, som sørger for, at alle overflader og vejtyper bliver behersket med snilde. Desuden er designet ekspressivt og markant, men stadigvæk med et dynamisk udtryk, som skal ses. Så kom forbi Starmark og prøvekør en brugt GLK 220 Mercedes-Benz i særklasse eller en brugt Mercedes GLK350.