Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes ML250

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes ML250 giver en enestående oplevelse

Når du ser denne bil, er du sikker på, at den er i en klasse for sig selv. Både i det mest ufremkommelige terræn og på motorvej befinder den brugte GLE250 sig nemlig utrolig hjemmevant, og med downhill speed regulation, 7-trins automatgear og permanent firehjulstræk er det lige pludselig en helt enestående oplevelse at køre en bil fra denne klasse. Udover at kunne nyde de fabelagtige køreegenskaber er der samtidig masser af plads til både bagage og passagerer med en kabine, som byder på eminent komfort.

Køb brugt Mercedes-Benz ML250 hos Starmark

Dette er en super lækker bil, som udover at have en masse fine finesser også har fået tilføjet innovative BlueTEC-dieselmotorer, som giver et mindre brændstofforbrug end nogensinde før sammen med en jævn motorgang. Som Danmarks førende forhandler af brugte Mercedes kan vi forsikre dig om, at dette er en brugt bil, som absolut skal prøves. Kom forbi Starmark og lad dig inspirere. Her kan du også prøve en brugt Mercedes E240 eller Mercedes C-Klasse.