Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes ML350

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes ML350 med plads til det hele

Dette er en bil, som er i en klasse for sig selv. Det er et enestående køretøj med fabelagtige køreegenskaber, en kabine, som giver en god komfort samt massere af plads til både bagage og passagerer. Udover en rummelig kabine er den brugte Mercedes ML 350 udstyret med dieselmotorer fra BlueTEC, som er innovative og som sikrer et mindre brændstofforbrug end nogensinde før sammen med en jævn motorgang. Dens permanente firehjulstræk og 7-trins automatgearet er standard og gør det til en glæde at køre i denne bil.

Køb brugt Mercedes ML350 hos Starmark

Med denne brugte bil kan du nemt komme fremad, både på motorvej og i det mest ufremkommelige terræn med en downhill speed regulation og en masse andre fine finesser. Se bilen og få en prøvetur hos Starmark, hvor vi har over 300 biler på lager altid, hvor du også kan udforske vores udvalg af brugte Mercedes ML320 og Mercedes B170. Vi står klar med vores dygtige og kompetente personale til at hjælpe dig.