Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes R-Klasse

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt R-Klasse Mercedes med optimalt udstyr

Med R-Klasse Mercedes får du ikke kun en sportslig og elegant bil - du får en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Udstyret i denne klasse er nemlig ikke til at spøge med. En af de bedste features ved denne klasse er det fokus, der er på bagerste række også. Det handler nemlig ikke kun om føreren og forsædepassageren. På bagsædet er der installeret en dockingstation, så du ergonomisk og sikkert kan placere din iPad, så du kan se film eller andet, imens du venter på at komme frem.

Køb brugt Mercedes R-klasse hos Starmark

Den bedste måde at sikre kørslen, er ved at have et håndfri betjeningssystem. Denne mobile kommunikation kan du finde i den brugte Mercedes R-Klasse, som med to alternative systemer giver dig optimal køresikkerhed. På den måde har du mulighed for at styre din mobil bekvemt og sikkert under hele kørslen. Kom forbi en af vores forhandlere og prøv bilen for at se, om dette måske er noget for dig. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Du vil helt sikkert elske denne bil. Du er også velkommen til at få en prøvetur i en Mercedes V-Klasse eller CL-Klasse.