Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes R300

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes R300, hvor ikke kun føreren er i fokus

Når du køber en brugt Mercedes R300, får du ikke kun en elegant og sportslig bil. Du er sikker på at få en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Man skal nemlig slet ikke spøge med udstyret i denne klasse. Der er desuden stor fokus på bagerste række, hvilket er en af de bedste features ved denne bil. Det er nemlig ikke kun føreren og forsædepassageren, det skal handle om. Den kan køre op til 13 km/l og har en tophastighed på hele 215 km/t. Når du tager en prøvetur i den brugte Mercedes R300, vil du klart opleve, at dette er en bil for dig. Den skal helt sikkert prøvekøres, og det kan du gøre hos os. 

Køb brugt R300 Mercedes hos Starmark

Der er ikke det, du ikke får med, når du køber en brugt R300 Mercedes. Et håndfrit betjeningssystem med to alternative systemer giver dig optimal køresikkerhed og er en af de features, som følger med, når du køber denne bil. Ud over det får du en bil med 7 gear, 6 cylindre, 190 hk, ABS og meget mere. Læs mere om bilen her på vores hjemmeside eller kom forbi en af vores mange forhandlere og få en prøvetur. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit køb af denne bil!