Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes R320

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes R320 med optimal komfort

Når du køber en brugt Mercedes R320, får du ikke kun en elegant og sportslig bil. Køreoplevelsen er nemlig ikke til at sammenligne med andre biler. I denne model får du desuden udstyr, som man absolut ikke skal spøge med. Det bedste ved den er nemlig, at der ikke kun er fokus på chaufføren men også på bagsædet i form af underholdning og komfort. Det kan nemlig godt være en lille smule kedeligt at skulle sidde bagi og bare vente på, at man når frem, så i denne model har du mulighed for at sidde rigtig komfortabelt og nyde turen. 

Køb brugt R320 Mercedes hos Starmark

Når man køber brugt bil, skal man absolut ikke ’nøjes med’. Derfor har vi hos Starmark samlet det bedste af det bedste af lækre brugte Mercedes biler, som du er meget velkommen til at komme forbi og prøve. Du kan f.eks. få en prøvetur i den flotte R320 Mercedes, og vores dygtige personale står klar til at svare på spørgsmål eller give dig gode råd. Du er også velkommen til at få en prøvtur i en brugt Mercedes E270 eller en Mercedes SL280