Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes S350

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes S350 - altid attraktive priser

Vil du være sikker på at finde en brugt bil, f.eks. en brugt Mercedes S350, som samtidig er smart og hvor udstyret er i orden, skal du kigge ind hos os. Vi kan som en af Danmarks førende forhandlere tilbyde dig et interessant udvalg af denne bil til attraktive priser. Vi har et kompetent og veluddannet personale, der vil hjælpe dig godt på vej til at finde ud af, om dette er bilen, du har gået og drømt om.

Køb brugt Mercedes-Benz S350 hos Starmark

Du vil hurtigt finde ud af, at det ikke er en hvilken som helst bil. Denne bil har et stilfuldt og suverænt design, der - kombineret med et sportsligt udtryk og elegance - er i en klasse for sig. Så selvom den ikke kører flere tusinde kilometer om året, udtrykker den stadigvæk en form for dynamik og kræft - også når den holder stille. Kom forbi en af vores forhandlere og få en prøvetur i denne brugte bil eller en af vores andre modeller, som f.eks. Mercedes SL280 eller Mercedes A160