Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes S400

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes S400 med vild fremdrift

Med denne bil er du sikker på at mærke fremdrift, selvom bilen holder stille. Den giver én en fornemmelse af fart, og samtidig er den spækket med intelligent teknologi, der sørger for, at du bliver sikkert på vejen. Den er der for dig ved både afstand og hastighed, og samtidig er hybridmotoren med til at sætte en ny standard i klassen. Den brugte S400 tilbyder dig et brændstofforbrug på kun 22,7 km/l, 200 vilde HK, og desuden er den placeret i miljøklasse A+. 

Køb brugt Mercedes S400 hos Starmark

Leder du efter en bil, der i luksusklassen altid har været et forbillede, skal du vælge en brugt Mercedes S400. Hver evig eneste detalje er gennemtænkt, både når det kommer til teknologi, komfort og formgivning. Den er overraskende komfortabel og raffineret. Kom forbi Starmark og få en prøvetur i den eller en brugt Mercedes S63. Vi står klar med vores kompetente personale til at hjælpe dig!