Expand filters
Expand filter Hide filter

Mercedes SLK250

Login to browse our listings.

To view our listings you have to be an approved buyer. This is to verify you are buying for a dealership/B2B. Login to your account, or create a new one. The process is fast and easy, and you should be ready to browse and buy in no time.
Do you have any questions? Please don't hestitate to contact us.

Dealer-portal
Or create an account

Brugt Mercedes SLK 250 til den kræsne chauffør

Her ser du en bil, der har et tydeligt tilhørsforhold til sportsvogne. Dens kuperede sider, som ender i et kort bagparti og muskuløse bagskærme, det dynamiske look udenpå og den luksuriøse stil, som ses inde i bilen gør denne bil til en skønhed i sin helt egen klasse. Alle materialer er placeret ergonomisk perfekt, så det kommer føreren mest til gode. 

Køb brugt Mercedes SLK 250 hos Starmark

Er du i tvivl, om du skal købe en brugt bil? Så kom forbi Starmark og se vores udvalg af brugte Mercedes-Benz SLK250. Vi er sikre på, at du vil finde det en ren fornøjelse at tage en prøvetur i en af dem. Vi står klar med et serviceminded og veluddannet personale, der kan hjælpe dig og svare på de spørgsmål, der måtte være. Som forhandler vil vi gøre vores allerbedste for at sikre dig en god handel. Du er også velkommen til at prøve en af vores mange andre brugte modeller, som f.eks. Mercedes A-Klasse eller en Mercedes B170